Moisturisers

X3M EGF PURE ESSENCE MOISTURIZER

Högberikad essens för att lugna orolig hud (akne). Denna essens innehåller bland annat grönt te, som har förmågan att desinficera och dämpa inflammationer, det kommer att bidra till att förebygga acne och andra hudproblem. Hyaluronsyra (små molekyl ) och naturliga växtextrakt gör huden smidigare, väl hydrerad och ger den massor med väl behövd fukt.

X3M EGF GLOW ESSENCE MOISTURIZER

Särskild anti-pigment essens för en bländande klar hud. Har en utmärkt effekt på cellaktivering, antioxidant, och tyrosinashämning, Jeju apelsin, berikad Arbutin och Mulberry bark extrakt, löser hudproblem som melasma och bruna fläckar. Den har en särskild formel, som utvecklats av vår forskargrupp, som kommer att förhindra pigmentering och melaninbildning. Detta berikade och mycket fuktgivande essens kommer att ge dig en långvarigt väl hydrerad hud.

X3M EGF REFRESH ESSENCE MOISTURIZER

Denna essens lugnar, återfuktar och föryngrar även den mest känsliga hud. Hyaluronsyra (små molekyl) ger huden djup fukt, och återställer skadad hud. Det finns speciella ingredienser i denna essens, som skyddaqr huden mot olika inflammationer, samt lugnar även den mest känsliga hud som skadats av stress eller yttre stimuli.