Ansiktsbehandlingar

Jag erbjuder dig avslappnande, sköna & resultatinriktade ansiktsbehandlingar i en lugn och skön miljö. 
Klassisk ansiktsbehandling med produkter från KSugery/Esse
Behandlingen börjar med en dubbelrengöring som är anpassad för just dig och sedan läggs peeling på. Efter det börjar vi med portömning, när det är gjort är det dags att forma brynen enligt önskemål med pincett/vax. Avslutningsvis penslar/lägger vi på masken som är anpassad efter just dig, undertiden den verkar får du en härlig massage av ansikte och huvud. Siste men inte minst avslutas behandlingen med ansiktsvatten, serum ögonkräm och kräm som är anpassat efter dig.

Behandlingen innehåller:

 • Rengöring, peeling, portömningj
 • Vaxning av ögonbryn
 • Massage ansikte, huvud
 • Anspassad mask efter hudtyp
 • Ansiktsvatten, serum, ögonkräm och kräm.

Klassisk ansiktsbehandling inkl ryggmassage med NBE 100

Vi börjar behandlingen med en lätt ryggmassage med NBE1000
Ansiktsbehandlingen börjar med en dubbel rengöring, peeling, portömning. Nu är det dags att forma till brynen enligt önskemål med vax eller pincett.
Nu kommer vi till ansiktsmasken som penslas/läggs på. Masken är anpassad efter just dig. Medans du ligger med masken får du en härlig massage av ansikte huvudet Behandlingen avslutas med ansiktsvatten, serum ögonkräm dagkräm.
Behandlingen innehåller:

• Rengöring, peeling, portömning
• Vaxning av ögonbryn
• Massage ansikte, huvud och axlar
• Anpassad mask efter jus dig
• Ansiktsvatten, serum ögonkräm och dagkräm

Ansiktsbehandling vid problemhud med produkter från KSurgery/Esse

Vi börjar med att gå igenom vad du har för problem och dina önskemål av behandlingen.

Huden rengörs noga med rengöring, peeling, portömning. Nu är det dags för att pensla på en mask som är anpassad efter just dig. Sedan får du en härlig massage av huvudet. Behandlingen avslutas med ansiktsvatten, serum, ögonkräm och kräm som anpassas.

Behandlingen innehåller:

 • Rengöring, peeling, portrömning
 • Huvudmassage
 • Anpassad mask för dig
 • Serum och kräm

Salicyrapeel med produkter från KSurgery

Pensling med salicylsyra 30 min.

En salicylsyrapeel passar framförallt vid fet, acnebenägen eller storporig hud typ. Behandlingen ger fantastisk effekt genom att behandla och eliminera tilltäppta samt inkapslade porer. Salicylsyra peeling har även en antiinflammatorisk effekt som påverkar således rodnad och utslag i samband med akneutbrott samt ojämnheter i huden efter aknebesvär. Inför salicylsyra peeling kommer du precis som vanligt. du behöver inte anpassa dina vardagliga rutiner. Efter behandlingen kan en viss rodnad uppstå samt avflagning ske. I vissa fall känns huden även extra känslig. Beroende på årstid som behandlingen görs så rekommenderas eftervårdande produkter att användas samt solskyddsfaktor. Fråga mig gärna i samband med ditt besök så vägleder jag dig bland produkterna.

Vad ingår i behandlingen?

 • Ansiktsrengöring
 • Salicylsyrapeel
 • Lugnande och återfuktande ansiktsmask
 • Ansiktsvatten, serum ögonkräm samt dagkräm

Esse Clarifying Ampull

En ansiktsbehandling som behandlar, rengör och förebygger. En kombination av aktiva ämnen som reducerar talgöverskott, behandlar akneutbrott samt minskar rodnad och inflammationer.

Här ingår rengöring, peeling, ånga, porrengöring, massage, mask, ampull. Behandlingen avslutas med vårdande produkter som anpassas efter din hudtyp. I fortsättnings kuren ingår rengöring, peeling, massage, mask, ampull samt avslutande produkt.

Behandlingen är tänkt som kur om 4 behandlingar med 7-10 dagars mellanrum.

Esse Bright Ampull

En ansiktsbehandling som behandlar ojämn pigmentering orsakad av inflammationer och överskottsproduktion av melanin.

Här ingår rengöring, peeling, ånga, porrengöring, massage, mask och ampull. Behandlingen avslutas med vårdande produkter som anpassas efter din  hudtyp. I fortsättnings kuren ingår rengöring, peeling, massage, mask, ampull samt avslutande produkt.

Behandlingen är tänkt som kur om 4 behandlingar med 7-10 dagars mellanrum.

Ansiktsbehandling med DHF

Har du acne?
Då kan en ansiktsbehandling med DHF (direkt högfrekvent) vara något för dig för dig. DHF behandlingar och förhindra envis acne, minskar de stora porerna.
DHF är en gammal metod som förr fanns i sjukvården.
Från glaselektroden skapas ozon som är antibakteriell och läker huden. Här får man även hjälp att bli snabbare av med det röda som kan uppstå efter acne.
Behandlingen sticker och pirrar till. Man hör ett tydligt ljud från glaselektroden samt doften från ozon.
Här är tanken att man ska gå en kur om 5 behandlingar 1-2 gånger i veckan. Självklart så kan man gör fler behandlingar om man vill.

Behandlingen börjar med rengöring, peeling och sedan DHF behandlingen avslutas med produkter som är anpassade efter din hud typ.