Prx-t33

Prx-t33 är en avancerad behandling för dig med pigmenteringar, ärr, linjer, rynkor eller oelastisk hud och som vill undvika nålar.

Prx-t33 är en hybrid mellan ytlig filler och kemisk peeling för alla olika hudtyper och åldrar. Helt utan nålar eller sidoeffekter av traditionell kemisk peeling, som ”frosting” och ljuskänslighet.

Denna behandling kan alltså även göras på sommaren. Behandlingen är även näst intill smärtfri och orsakar minimal fjällning. De aktiva ingredienserna TCA, kojicsyra och väteperoxid blir tillsammans en ”snäll” men effektiv cocktail för huden. De interagerar i huden på cellulär nivå och bidrar till cellförnyelse samt stimulerar hudens egna tillväxtfaktorer nerifrån och upp, vilket förbättrar huden både direkt och på sikt.

Prx-t33 används för att motverka och reducera: Rynkor och linjer, Pigmenteringar/solfläckar, Torr hud, Förlorad elasticitet, Melasma, Åldrad hud, Ärrbildningar, Bristningar.

Lösningen masseras in i huden med ett fast tryck och behandlingen avslutas med en skönt kylande mask och eftervård. En veckas eftervård för hemmabruk, som är viktig för behandlingsresultatet, ingår i varje behandling.

Hör av dig för en kostnadsfri konsultation!

Behandlingen kan göras som enstaka ”quick-fix”, men för allra bästa resultat rekommenderas en kur på 4 ggr med ca en veckas mellanrum.